Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@06:54:52 GMT

خوراک روزهای قرنطینه

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۲۶۱۶

خوراک روزهای قرنطینه

خبرگزاری آریا - معمولا هر سال آخرین شماره کلیک را به بازی‌هایی اختصاص می‌دهیم که فکر می‌کنیم در ایام تعطیلات نوروز فرصت مناسبی است تا در دنیای غنی و جذاب آنها زندگی کنید و از در خانه ماندن بیشتر لذت ببرید.
امسال مساله کرونا هم باعث شده این ماه آخر سال بیشتر در خانه باشیم و احتمالا در ایام عید نیز خلوت بیشتری به نسبت سال‌های قبل نصیب‌مان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل پنج بازی را برای شما انتخاب کردیم تا خستگی، افسردگی و روحیه‌ گرفته را اصطلاحا بشورد ببرد و به جای آن هیجان، ماجراجویی، تخلیه روانی و سفری جادویی به دنیای دیگر را برای‌تان فراهم کند.
چالش‌های مداوم در ژاپن فئودال
مگر می‌شود تعطیلات در پیش باشد و بخشی از وقتمان را به تجربه بازی‌های چالش‌برانگیز و سخت سپری نکنیم؟ از قضا امسال این شانس به ما رو آورده تا میزبان یکی از بهترین و مورد انتظارترین بازی‌‎های نقش‌آفرینی چند سال اخیر یعنی Nioh 2 باشیم. نسخه قبلی این بازی، تحولی جالب و شایان در سبک بازی‌های سولز ــ لایک ایجاد کرد. در این نسخه نیز شما وارد دنیای سامورایی‌ها و ژاپن فئودال 1555 میلادی می‌شوید، ولی دشمنان تنها انسان‌ها نیستند، زیرا فانتزی‌ها و قصه‌های فولکلوریک ژاپنی نیز در بطن دنیای بازی زنده هستند و در نتیجه شیاطین و موجودات اهریمنی کوچک و بزرگ و خیلی بزرگ هم وجود دارند. سیستم مبارزات سخت و پیچیده بازی کمابیش در این نسخه نیز برقرار است و شما نه تنها توانایی‌ها و قابلیت‌های جدیدی به‌مرور در مبارزات دور و نزدیک خود به دست می‌آورید، بلکه افسون‌ها و طلسم‌‎هایی ماورایی نیز در دسترس‌تان قرار خواهد گرفت. Nioh یک بازی بسیار سخت و در عین حال بسیار جذاب و سرگرم‌کننده است که مبارزات شمشیری و سلاح سرد در کنار کاربرد تیرکمان و سلاح‌های گرم و صد البته هنرهای رزمی ژاپنی هویت خاصی به گیم‌پلی‌اش می‌بخشد. اگر تمام وقت تعطیلات را هم تنها صرف همین بازی کنید، ارزشش را دارد.
بازی‌های اکشن و اول شخص حسابی وامدار DOOM هستند. سرعت و عکس‌العمل در مقابله با دشمنان از همان ازل که این مجموعه متولد شد تا امروز ماهیت اصلی گیم‌پلی بازی بوده است. بعد از موفقیت و محبوبیت بسیار فراوان نسخه بازسازی شده بازی در سال 2016 میلادی که هنوز از بهترین بازی‌های تیراندازی اول شخص دهه به شمار می‌رود، این بازه تعطیلات هم مصادف شده با عرضه دنباله مورد انتظار بازی و بالاخره می‌توانیم DOOM Eternal را تجربه کنیم. اول این‌که PC را برای تجربه بازی پیشنهاد می‌کنیم، زیرا گیم‌پلی آن به‌شدت سریع و تند بوده و نیاز به حرکت مداوم و چرخش‌های 180 درجه برای مقابله با دشمنان خواهید داشت که انجام این کار با ماوس و کیبورد راحت‌تر است. غول‌های نسخه قبلی حالا دشمنان معمولی شما به شمار می‌روند و ماجرا از این قرار است که ارتش شیاطین به زمین یورش آورده‌اند، ولی در خواب هم نمی‌دیدند که این طور توسط شما تار و مار شوند. سلاح آتش افکن، شمشیر روی بازو و کلی قابلیت جدید دیگر شما را قوی‌تر و چابک‌تر از نسخه قبلی کرده است. هدفون را روی گوش بگذارید و ساعت‌هایی که با موسیقی هیجانی بازی، شیاطین را به سزای اعمال‌شان می‌رسانید، تمام خشم و ناراحتی‌های خود از دنیای واقعی را تخلیه کنید.
جنگل اسرارآمیز
یکی از خوش ساخت‌ترین و البته زیباترین بازی‌های مستقل چند سال اخیر که حسابی هم مورد تمجید منتقدان و بازیکنان قرار گرفت بدون شک بازی مترویدوانیا و دو بعدی Ori and the Blind Forest بود. بعد از محبوبیت فراوان، خیلی‌ها خواهان دنباله‌ای برای آن بودند و با وجود این‌که مدت‌های نسبتا زیادی است که از تایید ساخت این دنباله می‌گذرد، اما تاخیرهای فراوان سرانجام آن را به تعطیلات آخر سال ما کشاند و در نهایت حالا فرصتی است که در آرامش و بدون حواس‌پرتی در دنیای جذاب، فانتزی و خوش رنگ و لعاب Ori and the Will of the Wisps قدم بگذاریم.
دنیای بازی ساخته شده تا یک سکوبازی جذاب و اکشن ناب را در بستر قصه‌ای احساسی و موسیقی‌ای حماسی تجربه کنیم. Ori شخصیت اصلی بازی در این نسخه وارد ماجراجویی جدیدی برای نجات خانه و کاشانه، دوستان و هر آنچه برایش اهمیت دارد می‌شود و همچون هر قصه فانتزی دیگری در دل جنگل، دشمنان و دوستان زیادی در میانه راه انتظار قهرمان را می‌کشند. بین تمام دنیاهای سه بعدی بزرگ، شاید یک دنیای دو بعدی دست ساز و کوچک تنوع خیلی خوبی برای‌تان باشد.
سلیقه ناشر!
بعضی وقت‌ها تیم‌های تولید، ناشر یا سرمایه‌گذار که پیدا می‌کنند مجبورند خواسته‌های آنها را به رویاها و مسیر خود ارج نهند. Bleeding Edge نتیجه همین رویکرد مایکروسافت در قبال Ninja Theory است، تیمی که همین الان دنیا منتظر دنباله Hellblade از آنهاست! به هرحال این همه داستان، یک بار هم گیم‌پلی صرف و سرگرمی از تعامل با دیگر بازیکنان، مگر چه می‌شود؟ اگر اهل بازی آنلاین و رقابتی هستید اینجاست که می‌توانید در قالب تیم‌های حداکثر چهار نفره مقابل بازیکنان دیگر قرار بگیرید و در یک زد‌و‌خورد شمشیری و مبتنی بر سلاح‌های سرد و قابلیت‌های فیزیکی شخصیت‌ها تلاش کنید تا در میدان نبرد سرپا باقی بمانید. از این بازی انتظار محتوا یا حرف خاصی نداشته باشید، ولی هر‌وقت حوصله هیچ‌چیز را نداشتید می‌توانید یکی دو ساعتی هم در طول روز با دوستان Bleeding Edge بزنید و از یک کل‌کل و رقابت مجازی لذت ببرید.
آمدی جانم به قربانت اما 3 ات کجاست؟
16 سال است گیمرهای بی‌شماری به Valve عجز و التماس می‌کنند که Half ــ Life 3 کجاست؟ پس از بیش از یک دهه بی‌خبری سرانجام امسال نسخه جدیدی از Half ــ Life معرفی شد که گرچه پسوند 3 ندارد و تنها برای هدست‌های واقعیت مجازی منتشر می‌شود، اما ما را به آینده این مجموعه فوق محبوب و شاهکار امیدوار می‌کند. داستان بازی ما را به اتفاقات بین دو نسخه‌ اصلی می‌برد، جایی که در نقش Alyx Vance قرار گرفته و زمانی که همه دنیا شما را مرده می‌خواهند، تنها امید بشریت به بقا هستید. گیم‌پلی بازی طوری طراحی شده که متشکل از گشت و گذار، مبارزه، حل معما و تعامل با محیط است و از آنجا که اولین بار است که می‌توان City17 را که شهر اصلی جهان بازی به شمار می‌رود در واقعیت مجازی تجربه کرد، بدون شک خاطره‌ای برای‌‎تان رقم خواهد خود که 16 سال پیش نسخه دوم بازی در جهان به پا کرد. شاید Half Life Alyx آن بازی‌ای باشد که آدم به خاطرش هدست واقعیت مجازی بخرد. نه تنها دنیای بازی به خودی خود آنقدر عمیق و گیراست که شما را در دل تعطیلات به درون خود می‌کشد، بلکه استفاده از فناوری VR باعث می‌شود که آن دنیا را واقعا در دسترس خود احساس کرده و بتوانید آن را لمس کنید. آشغال‌ترین تجربه‌ها در دنیای VR واقعا مثل یک سفر جذاب و هیجان‌انگیز هستند، حالا تصور کنید چنین سفری به دنیای Half Life چه حسی خواهد داشت!
مجید رحمانی - طراح مرحله بازی / ضمیمه کلیک روزنامه جام جم

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گیم پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیمایش در مرز ۶G

اسلوب حاکم بر توسعه نسل‌های سلولی شبکه‌های ارتباطی سیار، روایتگر تجاری شدن هر نسل سلولی جدید پس از گذشت ۱۰ سال است و گذشتن از طول این بازه زمانی، ضمن خلق تجربیات جدید برای سرویس‌دهندگان ارتباطی، عموما بر سرعت دسترسی و کیفیت سرویس در سمت مصرف‌کنندگان نیز تأثیر مستقیم دارد.

به گزارش ایسنا، نسل‌های نوظهور ضمن به همراه داشتن چالش‌های اجتماعی و کسب‌وکاری در بدو سرویس‌دهی، پیشرفت‌ها و بهبودهایی را در سبک زندگی به ارمغان می‌آورند که در نهایت تبدیل به امضای آنها می‌شود.  

نسل دو (۲G) معرفی شد تا خدمات صوتی و پیام کوتاه را عرضه کند، ظهور نسل سه (۳G) با اتصال اینترنت موبایل گره خورده است، نسل چهار (۴G) در ادامه نسل قبلی به مقوله موبایل پهن‌باند پرداخت و نسل پنج (۵G) که همچنان چشم به بازار تجاری دوخته، بافت داده منسجمی را در بر می‌گیرد که درصدد پاسخگویی به نیازهای بالای شبکه تلفن همراه است.

مشخصات رادیویی اولیه که مربوط به ۵G می‌شود در اواخر سال ۲۰۱۷ تحت نسخه ۱۵ سازمان استانداردگذار ۳GPP منتشر شد و در سال ۲۰۱۸ نیز تلاش‌های بسیاری برای تکمیل این نسخه انجام گرفت. با وجود اینکه نسخه مذکور در ابتدا به یکپارچه‌سازی سیستم‌های رادیویی ۵G غیرمستقل پرداخت اما دامنه انتشار آن گسترش یافت تا ۵G مستقل براساس یک سیستم رادیویی جدید را هم پوشش دهد.

در این باره، مجید هدایتی- کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات- در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: عموما تأخیری معمولی (کمتر از یک سال) در مسیر تکمیل استانداردهای اولیه یک نسل ارتباطی، منتج به اجرا و راه‌اندازی شبکه‌ها می‌شود و این موضوع را در روند پیدایش ۵G نیز شاهد بودیم. اما نمودار ABI Research نشانگر دستیابی زودهنگام نسل پنجم به یک میلیارد مشترک در مقایسه با ۴G است که در بازه زمانی شش ساله به حد اشباع رسید.

وی افزود: همچنین اپراتور SK Telecom یک ماه پس از انتشار نسخه ۱۵ اقدام به راه‌اندازی نخستین شبکه نسل پنجمی کرد در حالیکه تکمیل این نسخه ۱۴ ماه بعد از راه‌اندازی شبکه انجام شد؛ رویه‌ای که در دیگر نسل‌ها وجود نداشت و روند توسعه تکنولوژی به این سرعت نبود.

هدایتی با بیان اینکه سرعت توسعه ۵G به دلیل هزینه‌های سرمایه‌گذاری، مشخص نبودن نرخ بازگشت سرمایه و عدم تقاضا از سمت بازار در حال حاضر کند شده اما نرخ جذب ابتدایی آن بالا و سرعت رشدش چشم‌گیر بود، تشریح کرد: فناوری نسل پنجم که در عمل ادامه‌دهنده نسل قبل و به دنبال توسعه کاربردهای بیشتر است، بیشتر دغدغه پاسخگویی به نیازها و الزامات سازمانی نظیر شبکه ۵G خصوصی، محاسبات لبه با دسترسی چندگانه (MEC) و اتصال قابل اعتماد با تأخیر بسیار کم را دارد، همچنان نتوانسته در این بخش نیز موفقیتی به دست آورد.

این کارشناس گفت: در این حین، بحث جایگزینی و توسعه ۵.۵G مطرح است تا شاید راهی بر جبران کاستی‌ها و بهبود ۵G در راستای کاربردهای سازمانی باشد. به عبارت دیگر با رویه موجود، ۵G سرآمد در حوزه مصرف‌کنندگان معمولی خواهد ماند و ۵.۵G طراحی می‌شود تا ویژگی‌های خاص موردنظر سازمان‌ها را پیاده‌سازی و مسیر موفقیت آنها را ترسیم کند.

وی در پایان بیان کرد: این ویژگی‌ها شامل بازتاب تمامی مقوله‌های IOT، AR/VR، AI و RedCap در سراسر شبکه ارتباطی نسل پنجم پیشرفته است و ویژگی‌های بیشتر دیگری را نیز شامل می‌شود.

به اعتقاد او در تعریفی دیگر این رفتار به مصداق گذر از یک نسل ارتباطی و پرداختن به آن، به عنوان زیربنای نسلی دیگر است؛ شاید قرار است سرمایه‌گذاری در نسل‌های پایه و پیشرفته ۵G مصداق مستحکم‌سازی برای فناوری ۶G باشد تا در آن نسل شاهد موج نوآوری‌ها باشیم.بنابراین با چنین برداشتی از روند پیشرفت تکنولوژی، دور از واقعیت نیست که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) نیز نگاشت IMT-۲۰۳۰ را با هدف همسوسازی ۶G با زیرساخت موجود و در واقع این مسیر را مرتبط‌ترین چشم‌انداز آینده دانسته است؛ هرچند که الگوی توسعه ABI، تجاری‌سازی این نسل را به ۲۰۳۰ موکول کرده است.

با این حال اگر درباره وضعیت موجود صحبت کنیم، اولویت ۵.۵G کسب درآمد از شبکه‌های ۵G موجود با ایجاد فرصت‌های بیشتر در فضای سازمان‌ها برای اپراتورهای تلفن همراه فراتر از دامنه مصرف‌کنندگان معمولی است تا به این طریق توجیهی بر سرمایه‌گذاری‌های آنها باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیمایش در مرز ۶G
  • پل اسکولز: تونی کروس باهوش‌ترین هافبک دنیای فوتبال است
  • نسخه جدید بدنسازی حیوانات رسید! (+تصاویر)
  • روزهای خاص لیگ یک از راه رسید
  • آخرین عکس از این روزهای رضا رویگری
  • دردسر بزرگ پرسپولیس در حساس‌ترین روزهای لیگ
  • دردسر جدید پرسپولیس در حساس‌ترین روزهای لیگ
  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • مادری پسر معلول خود را خوراک تمساح کرد
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را